bladeren op dak

Gedurende de herfst vallen er veel blaadjes op de daken. Dit veroorzaakt dan ook wel eens dat bladeren zich ophopen rond een afvoerputje of rand van het dak. Bij een plat dak kan het dan niet weg door de opstaande dakrand.

Consequenties van niet op tijd reinigen

Bij niet tijdig reinigen van uw dak kunnen bladeren verstopping veroorzaken in het afvoerputje, waardoor water blijft liggen op uw dak.

Water dat op uw dak blijft liggen veroorzaakt alg aangroei en verwering. Verwering tast uw dak blijvend aan en kan bij niet snel genoeg ingrijpen lekkage veroorzaken.

Ons advies voor uw dak

Wij adviseren dan ook uw dak regelmatig te onderhouden. Dit kan door 2x per jaar een kijkje op uw dak te doen om te controleren of er veel bladeren liggen. U kunt dit het beste doen in het voorjaar en in de herfst. Tijdens de andere seizoenen is uw dak gevoeliger door zon of kou.

Wij reinigen uw dak

Wij kunnen uiteraard voor u ook uw dak schoonmaken of afvoer reinigen. Daarnaast repareren wij graag voor u uw dak wanneer dat nodig is. Als u contact met ons opneemt kunnen wij samen met u bekijken welke werkzaamheden er eventueel nodig zijn voor uw dak. Vervolgens maken wij een passende offerte zodat u nooit teveel betaald.

 

Offerte aanvragen

 

Deel dit bericht op Facebook