Beoordeling werkzaamheden

Een dakdekker of loodgieter is een dienstverlener en verricht diensten bij particulieren en/of bedrijven. Puur afgaand op het feit dat iemand een dienst levert, weet je nooit of iemand goed of slecht is in zijn of haar werk.

Ervaringen

Daarvoor zal je iemand anders moeten vragen met ervaring of de dienstverlener goed is, maar dan moet die persoon maar net met hetzelfde bedrijf zaken hebben gedaan. Gelukkig hebben ze daar wat op gevonden, de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over een dienstverlenend bedrijf op de site van een onafhankelijke partij.

Wij maken daarvoor gebruik van Klantenvertellen.nl, aangezien zij de partij zijn die daarvoor een platform hebben met beoordelingsmogelijkheid. Op dit moment hebben wij 23 beoordelingen en een cijfer van 8.7 op de schaal van 10. Uiteraard kan iemand pas een goede overweging maken hoe goed of slecht een bedrijf is als er zoveel mogelijk beoordelingen gedaan zijn door klanten. Tenslotte zijn een paar beoordelingen niet een juiste schaal voor alle werkzaamheden die wij doen.

Laat een beoordeling achter

Daarom vragen wij eigenlijk ook altijd direct aan onze klanten of met onze flyer om een beoordeling achter te laten over onze gedane werkzaamheden. Een goede beoordeling is altijd leuk, een slechte beoordeling geeft ruimte ter verbetering. We lezen ze allemaal en waar nodig reageren we erop als er bijvoorbeeld vragen of klachten zijn. Tenslotte is iedere klacht er een te veel en het liefst hebben wij natuurlijk allemaal tevreden klanten.

Mocht u denk na het lezen van deze blog, ik wel ook een beoordeling achterlaten, dat kan door op de volgende link te klikken: Zelf beoordelen

Wilt u onze beoordelingen bekijken, klik dan op de volgende link: Bekijk beoordelingen

Deel dit bericht op Facebook