DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Holleman krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,7 Wij hebben inmiddels 90 beoordelingen via Klanten vertellen

dakgoot

De dakgoot wordt ook wel de hemelwaterafvoer genoemd en ieder dak in Nederland moet een hemelwaterafvoer hebben. Met een dakgoot wordt voorkomen dat bijvoorbeeld regenwater tegen de gevel waait of direct op de grond komt.

Zinken dakgoot

Meestal worden dakgoten van zink gemaakt, maar tegenwoordig wordt ook veel PVC gebruikt. Zink geniet voor ons de voorkeur, omdat we die dakgoot makkelijk kunnen buigen, knippen en solderen naar het juiste formaat en de juiste vorm. Zink is hierdoor ook een van de duurdere materialen, maar de zinken dakgoot is de beste optie voor uw dak. Uiteraard zijn er ook andere opties, zoals de koperen, aluminium, gietijzeren of betonnen dakgoot. Zinken dakgoten zijn doorgaans ook erg mooi en duurzaam door de hoge kwaliteit.

Regenpijp

Platte daken hebben meestal geen goot, aangezien daarbij het water meestal naar het laagste punt op het dak geleid wordt bij voldoende afschot en daarna direct in de regenpijp terecht komt. Toch kan het punt waar uw water van uw dak naar de regenpijp gaat ook een punt zijn waar bladeren, takken en andere materialen blijven hangen. Hierdoor raakt de afvoer verstopt en blijft er water op uw dak liggen. Kleine beschadigingen aan het dak kunnen dan al snel voor lekkage zorgen.

Geen voorrijkosten en gratis offerte

We rekenen nooit voorrijkosten in ons werkgebied en de offerte die we uitbrengen is altijd kosteloos

Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)

We begrijpen dat u graag snel geholpen wilt worden, maar we kunnen u overdag doorgaans direct helpen

Dakreparatie voor een vaste prijs

Bij lekkage rekenen we altijd een vaste prijs voor het totaalpakket van materiaal en arbeid ongeacht de tijd
dakgoot

Verstopte dakgoot

Ook bij een dakgoot blijven wel eens bladeren, takken en andere zaken achter, wat verstopping kan veroorzaken. Bij verstopping blijft water in de dakgoot staan en kan het water onder uw dak terecht komen of de dakgoot door het gewicht losraken. Door de verstopte dakgoot kan er dus lekkage aan uw dak ontstaan. U kunt een verstopte dakgoot beter voor zijn en uw dakgoot bijvoorbeeld voor en na de herfst schoonmaken en leeghalen. Mocht u willen dat wij uw verstopte dakgoot schoonmaken, vult u dan ons offerteformulier in.

Wanneer een dakgoot los is geraakt kan de gehele goot naar beneden vallen bij storm of harde wind. Het is altijd raadzaam een los geraakte dakgoot zo snel mogelijk weer te bevestigen aan de rand van uw dak.

Dakgoot repareren

Wij kunnen ten alle tijde uw dakgoot repareren of de verstopping op uw dak of in de goot oplossen. We hebben altijd genoeg zink op voorraad om eventuele nieuwe zinken dakgoot voor u te maken en op te hangen. Mocht u willen dat wij uw dakgoot repareren, dan kunt u altijd een offerte aanvragen via ons offerteformulier en dan we nemen contact met u op voor een prijsopgave en eventuele afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?