U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Loodgieterswerkzaamheden

Onze loodgieters leveren kwaliteit maatwerk voor iedere opdracht. Of het nou gaat om het verhelpen van een lekkage/verstopping of het verplaatsen van leidingen, we kunnen het op professionele wijze voor u oplossen.

Alle loodgieterswerkzaamheden, waaronder oplossen van lekkage of verstopping zijn onze dagelijkse werkzaamheden die wij met onze jarenlange en vakkundige kennis met succes voor u kunnen uitvoeren.

Naast het verhelpen van lekkages en verstoppingen kunnen wij ook leidingen aanleggen, leidingen verplaatsen, was- of vaatmachines aansluiten, badkamers aanleggen en overige loodgieterswerkzaamheden.

Wij kunnen in overleg met u snel en goed uw problemen oplossen. Belangrijk voor ons is de kwaliteit, service en goede prijsverhouding ten opzichte van de kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we oude materialen op een nette en milieuvriendelijke manier afvoeren. Op die manier heeft u daar ook geen omkijken naar.

Tevens zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor uw spoedmeldingen bij lekkage of verstopping. U kunt ons altijd bellen als het water door het plafond naar beneden komt of in uw badkamer blijft staan.

Mocht u een offerte willen voor het verhelpen van een lekkage of verstopping in uw huis of op uw dak, vult u dan ons offerteformulier in. Na aanleiding van uw informatie we nemen contact met u op voor een prijsopgave en eventuele afspraak om de de werkzaamheden uit te voeren.

Heeft uw probleem spoed, belt u dan direct, zodat wij sneller kunnen handelen.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl