DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Holleman krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,7 Wij hebben inmiddels 90 beoordelingen via Klanten vertellen

dakreparatie

Door het weer en andere onvoorziene zaken wordt uw dakbedekking dagelijks aangetast

Door plantenwortels en aangroei van mos kan uw dak poreus worden. Dit ziet u dan terug in scheuren in de dakbedekking, scheuren aan de randen, blaar en plooivorming (meestal is dit onthechting). De scheuren, blaren en plooien kunnen het resultaat zijn van slecht of geen onderhoud aan uw dak.

Op het moment dat deze symptomen voorkomen is het noodzaak dat uw dak wordt gerepareerd om de schade te herstellen voor het te laat is. Dak reparatie voorkomt dat u op een later moment de gehele dakbedekking moet vervangen, wij kunnen in de meeste gevallen uw dakbedekking, zink of lood repareren. Reparaties aan het dak vallen altijd goedkoper uit dan dakbedekking vervangen

Dakreparaties voorkomen

Wij weten uiteraard ook dat u niet maandelijks op uw dak gaat kijken wat de status van uw dak is en om te kijken of er onderhoud nodig is. Toch zou dat om de zoveel tijd wel eens handig zijn om een dak reparatie of meerdere dak reparaties te voorkomen. Daarnaast geeft het ook een goed gevoel om te weten dat u alles goed voor elkaar heeft en kunt vertrouwen op uw dak.

Een dak boven het hoofd is altijd prettig, maar een betrouwbaar en goed dak nog veel meer. Wij raden aan om eens in de 2 jaar dakonderhoud uit te laten voeren door Holleman Dakdekkers en Loodgieters. Hierbij controleren we uw dak op beginnende slijtage. Dit is te allen tijden goedkoper dan dakreparaties, dakvervanging of dakrenovatie.

Geen voorrijkosten en gratis offerte

We rekenen nooit voorrijkosten in ons werkgebied en de offerte die we uitbrengen is altijd kosteloos

Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)

We begrijpen dat u graag snel geholpen wilt worden, maar we kunnen u overdag doorgaans direct helpen

Dakreparatie voor een vaste prijs

Bij lekkage rekenen we altijd een vaste prijs voor het totaalpakket van materiaal en arbeid ongeacht de tijd
dakreparatie

Een dakreparatie laten uitvoeren door Holleman dakdekkers en Loodgieters

Een dak is kwetsbaar doordat het te maken heeft met allerlei soorten weersomstandigheden. Wij helpen u graag met het uitvoeren van een dakreparatie, als dakonderhoud te laat is.

Alle dakwerkzaamheden, waaronder dak reparaties zijn onze dagelijkse werkzaamheden die wij met onze jarenlange en vakkundige kennis met succes voor u kunnen uitvoeren. Heeft u te maken met een daklekkage? Dan bent u op zoek naar een dakdekker die natuurlijk zo spoedig mogelijk bij u kan zijn. Uiteraard helpen wij u in dit geval razend snel zodat verdere waterschade voorkomen wordt.

Dakreparaties aan platte en schuine daken

Zoals u inmiddels weet kunnen wij u helpen bij zowel een reparatie aan een plat dak als een schuin dak. Wellicht is er een dakpan van het dak gewaaid en kunt u dit misschien wel zelf oplossen.

Wij adviseren u niet om zelf aan de slag te gaan met reparaties aan een plat dak. Deze reparaties vragen namelijk om nauwkeurigheid en vakwerk. In de meeste gevallen bij een zelf reparatie wordt het niet juist uitgevoerd, waardoor de schade aanwezig blijft of verdere schade ontstaat. Neem daarom contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat kunt u verwachten bij een reparatie van een plat dak?

De bedekking van een plat dak kan scheuren door bijvoorbeeld hitte of vorst. Deze zijn relatief makkelijk te repareren, maar het opsporen van de scheur is vaak iets lastiger dan bij een schuin dak. Daarom vormt een probleemanalyse de basis van een platte daken reparatie. Vervolgens wordt het dak schoongemaakt, zodat er gewerkt kan worden op een schone grond.

Ook andere beschadigingen zoals plantenwortels en mos wordt hierbij verwijderd. Daarna kan de daadwerkelijke reparatie uitgevoerd worden. In de laatste stap wordt er gecontroleerd of het probleem verholpen is en geven we u een bijpassend advies om uw dak goed te onderhouden.

Wat kunt u verwachten bij een reparatie van een schuin dak?

Ook hier beginnen we met het vaststellen van een probleem. Een missende dakpan is natuurlijk veel makkelijker te signaleren dan een scheur in het bitumen van een plat dak. Dakpannen moeten ook tijdig vervangen worden om lekkages te voorkomen. Maar er zijn meer redenen te bedenken waarom een reparatie nodig kan zijn. Bijvoorbeeld aan de dakgoot, schoorsteen of daklood. Als een dakgoot verstopt raakt dan kan het water niet weg en zou er ook een lekkage kunnen optreden.

Wat kost een dakreparatie?

Velen vragen zich af wat de kosten van een dakreparatie zijn. Dit hangt af van meerdere factoren en daarom is het vooraf lastig te bepalen. De prijs van een dakreparatie is namelijk afhankelijk van de grootte van uw dak, het materiaal waarmee het gerepareerd wordt en de arbeidsuren van de dakdekker hebben uiteraard ook een invloed op de prijs. Om zoveel mogelijk kosten te besparen op een dakreparatie is het noodzakelijk om het dak goed te onderhouden.

Schakel Holleman Dakdekkers en Loodgieters daarom eens in de 2 jaar in voor dakonderhoud. Mocht het zover komen dat het dak gerepareerd moet worden kunt u ons offerteformulier invullen zodat u vooraf een indicatie heeft. We nemen dan verder contact met u op voor een prijsopgave en eventuele afspraak om de reparatie aan uw dak uit te voeren. Wij kunnen in overleg met u snel en goed een dak repareren.

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers en Loodgieters?

Als klant is uw wens leidend bij het uitvoeren van dakreparaties. Uiteraard voorzien wij u graag van een juist en passend advies bij uw situatie. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar bij het verhelpen van dakreparaties en spoedklussen. Neem telefonisch contact met ons op via 030 320 0630 voor een exacte aankomsttijd bij een spoed dakreparatie.

Een offerte opvragen voor dakwerkzaamheden of loodgieters klussen is bij ons geheel gratis. Als full service specialist staan zaken als prijs, kwaliteit en service met elkaar in verhouding en iedere klant staat centraal! Verder mag u ervan uitgaan dat de oude en nieuwe materialen van de dakreparatie op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?