U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Dakreparatie

Door het weer en andere onvoorziene zaken wordt uw dakbedekking dagelijks aangetast. Door plantenwortels en aangroei van mos kan uw dak poreus worden. Dit ziet u dan terug in scheuren in de dakbedekking, scheuren aan de randen, blaar en plooivorming (meestal is dit onthechting).

De scheuren, blaren en plooien kunnen het resultaat zijn van slecht of geen onderhoud aan uw dak. Op het moment dat deze symptomen voor komen is het noodzaak dat uw dak wordt gerepareerd, om de schade te herstellen voor het te laat is. Dak reparatie voorkomt dat u op een later moment de gehele dakbedekking moet vervangen, wij kunnen in de meeste gevallen uw dakbedekking, zink of lood repareren. Reparaties aan het dak vallen altijd goedkoper uit dan dakbedekking vervangen.

Met enige regelmaat onderhoud aan uw dak is wel noodzakelijk om de levensduur van uw dakbedekking op uw dak te verlengen. Wij weten uiteraard ook dat u niet maandelijks op uw dak gaat kijken wat de status van uw dak is en om te kijken of er onderhoud nodig is. Toch zou dat om de zoveel tijd wel eens handig zijn om een dak reparatie of meerdere dak reparaties te voorkomen. Daarnaast geeft het ook een goed gevoel om te weten dat u alles goed voor elkaar heeft en kan vertrouwen op uw dak. Een dak boven het hoofd is altijd prettig, maar een betrouwbaar en goed dak nog veel meer.

Alle dak werkzaamheden, waaronder dak reparaties zijn onze dagelijkse werkzaamheden die wij met onze jarenlange en vakkundige kennis met succes voor u kunnen uitvoeren. Mocht u een offerte willen voor het repareren van uw dak, vult u dan ons offerteformulier in en we nemen contact met u op voor een prijsopgave en eventuele afspraak om de reparatie aan uw dak uit te voeren. Wij kunnen in overleg met u snel en goed een dak repareren.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl