U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Dakdekken

Wij doen dakdekken op basis van platte daken en dan de verschillende soorten bitumen zoals APP en SBS, maar ook kunststof zoals PVC en rubber zoals EPDM. Daarnaast is ook de combinatie van bitumen en kunststof (ECB) mogelijk. Wat tegenwoordig ook kan is ecodak, wat een mooi groen gezicht geeft met de verschillende planten op uw dak.

Op platte daken worden doorgaans bitumen dakbedekkingen gebruikt. Bitumen kan het weer goed aan, is sterk en heeft een lange levensduur. De bedekking van een plat dak had vroeger een slechte reputatie, maar gelukkig is de kwaliteit tegenwoordig een stuk beter en ook beter betaalbaar. Graag lichten wij de verschillende soorten bitumen dakbedekking toe:

APP bitumen dakbanen hebben een hoge weerstand tegen veroudering, waardoor dit zeker 15 tot 20 jaar kan blijven liggen. Daarnaast is het UV bestendig. SBS bitumen dakbanen zijn zeer elastisch en zien er mooier uit (al moet u zich afvragen hoe vaak u op uw dak kijkt).

Kunststof is meestal PVC en kan zonder vuur aangebracht worden op uw dak en is goed bestemd tegen chemicaliën. Dit kan ook eenvoudig gerecycled worden.

Rubber is meestal EPDM en is rotbestendig en wortelvast en vergt ook weinig onderhoud.

Dakbedekking kan op verschillende manieren worden aangebracht, namelijk branden, lijmen, verkleven of los worden geplaatst (wanneer er kiezels opgelegd worden). Alle verwerkingsmethoden kunnen wij uitvoeren.

Mocht u na aanleiding van bovenstaande meer informatie willen hebben of een offerte voor uw dak, mail ons dan voor een afspraak of vul ons offerteformulier in.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl