U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Dakrenovatie

Dakrenovatie is een van de goedkopere oplossingen voor een reparatie aan een deel van uw dak, zonder alles te vervangen.

Doorgaans zijn er bepaalde plekken van uw dak aan vervanging toe, maar wilt u niet meteen uw gehele dak vervangen. Dan is dakrenovatie dan de beste oplossing voor uw probleem.

Dakrenovatie werkzaamheden

Bij dakrenovatie is het zo dat doorgaans de oude dakbedekking op beschadigde plekken verwijderd gaat worden. Hierna zal de plek op uw dak opnieuw bedekt worden met hetzelfde nieuwe materiaal of een vergelijkbaar materiaal dakbedekking. Hierdoor renoveert u uw dakbedekking op dat stuk van uw dak.

Laag bovenop oude dakbedekking

Naast het verwijderen van oude dakbedekking en leggen van nieuwe is het ook mogelijk om een laag bovenop de beschadigde plekken te leggen. Dit zorgt ervoor dat de beschadigde of slechte plekken van uw dak weer waterdicht zijn. Dit is ook dakrenovatie.

Isolatie toevoegen tijdens dakrenovatie

Met een dakrenovatie is het ook mogelijk direct goede isolatie aan uw dak toe te voegen. In dat geval zal uw oude dakbedekking wel verwijderd moeten worden, om de isolatie onder het dak aan te kunnen brengen.

Dakrenovatie loont

Na een dakrenovatie kan uw dak er weer een aantal jaar tegenaan en heeft u het vervangen van uw dak uit kunnen stellen. Uiteraard voorkomt u ook dat u verdere lekkage krijgt en voorkomt u reparaties aan dak stuk van uw dak. Kortom, dakrenovatie een bewuste keus voor uw dak!

Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren? Vraag dan hiervoor een offerte aan via ons offerteformulier.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl