U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Dak vervangen

Om de circa 15 tot 20 jaar moet een de dak vervangen worden. Dakbedekking is dan versleten en kan scheuren bevatten, wat kan leiden tot lekkage.

Het is altijd verstandig om lekkage te voorkomen en op tijd een dak te vervangen. Met een nieuwe hoge kwaliteit dakbedekking kan er weer 15 tot 20 jaar verder voordat het opnieuw vervangen moet worden.

Oude dakbedekking laten liggen of verwijderen

Bij het vervangen van het dak is het niet altijd nodig om de oude dakbedekking eraf te halen, aangezien we soms nieuwe bitumen dakbedekking erover heen kunnen branden. Dit is wel sterk afhankelijk van de kwaliteit en het soort bitumen van de oude dakbedekking.

Wanneer wij oude dakbedekking van uw dak halen, zullen wij dit netjes verwijderen en milieuvriendelijk afvoeren, u heeft hier geen omkijken naar. Dat is dak vervangen bij Holleman dakdekker & loodgieter Utrecht.

Afpraak voor bekijken van uw dak en offerte

Als uw dak vervangen moet worden, zullen wij altijd eerst langs moeten komen om de stand van zaken te bekijken. Daarna zullen we altijd een vrijblijvende prijsopgaaf doen voor het vervangen van uw dak. Vraag hiervoor een offerte aan via ons offerteformulier.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl