U vindt ons op Marco Pololaan 449 in Utrecht

Holleman Dakdekker & Loodgieter Utrecht 030 - 320 0630 Bij geen gehoor belt u met 06 – 45 303 686

Daklekkage

Een daklekkage kan voor flink veel overlast zorgen. Het water gaat overal in en tussen zitten. Constructiedelen kunnen gaan roesten of zelfs gaan rotten. Reageer snel, maak een afspraak met Holleman Dakdekkers & Loodgieters, uw specialist bij het herstellen van iedere daklekkage!

Holleman (Dakdekkers Utrecht) herstelt al sinds 1968 zowel schuine als platte daken na een daklekkage. Bij het herstellen van de daklekkage maken wij gebruik van verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan zink, lood, bitumen, kunststof. Uw dak wordt na een daklekkage op een professionele wijze gerepareerd. Ook bij twijfel of uw dak vrij is van daklekkage kunt u gerust een beroep doen op Holleman Dakdekkers & Loodgieters.

Het verwijderen van blad uit uw dakgoot kan u voor een daklekkage behoeden. Door kleine beschadigingen aan uw dak tijdig te herstellen, kunnen wij een toekomstige daklekkage voorkomen. Wij streven er altijd naar om samen met u de meest effectieve, efficiënte en esthetische oplossing te vinden voor het herstellen van een daklekkage.

De reparatie van een daklekkage wordt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. U bent klant en uw wens is voor ons leidend bij het herstellen van een daklekkage. Als specialist voorzien wij u uiteraard met raad en daad en geven wij u een passend advies bij het verhelpen van de daklekkage.

Holleman Dakdekkers & Loodgieters is 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar bij het verhelpen van een daklekkage.

Voor het opsporen van de lekkage aan uw dak zullen wij altijd een blik op uw dak moeten werpen. Na het inschatten van de schade aan het dak ontvangt u van ons een offerte op maat. Deze offerte is vrijblijvend. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag.

Wij vinden ons niet te groot voor het kleine werk, maar ook niet te klein voor het grote werk. Belangrijk vinden wij zaken als kwaliteit, prijsverhouding en service. Bij ons staat elke klant centraal.

Vanzelfsprekend mag u van ons als full service specialist bij het herstellen van daklekkage ook verwachten dat wij de oude materialen op een nette en milieuvriendelijke wijze afvoeren.

 

Offerte aanvragen

Meer weten over onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Holleman?

  • Geen voorrijkosten en gratis offerte
  • Dagelijks ruim bereikbaar (07.00 - 19.00 uur)
  • Dakreparatie voor een vaste prijs

Copyright © 2020 Holleman Dakdekker & Loodgieter - Alle rechten gereserveerd

Algemene voorwaarden | Privacy reglement | Linkpartners

dakdekkers-utrecht.nl