DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Holleman krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,7 Wij hebben inmiddels 90 beoordelingen via Klanten vertellen

daklekkage

Last van een daklekkage? Laat het snel repareren!

Het water gaat overal in en tussen zitten. Constructiedelen kunnen gaan roesten of zelfs gaan rotten. Een daklekkage komt nooit op een handig moment.

Gelukkig hoeft u bij ons niet lang te wachten op de reparatie. Holleman Dakdekkers en Loodgieters herstelt al sinds 1968 zowel schuine als platte daken na schade.

Bij het herstellen maken wij gebruik van verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan zink, lood, bitumen en kunststof. Helaas is het niet altijd duidelijk zichtbaar waar de lekkage in het dak zich bevindt.

Dankzij onze kennis, ervaring en speciale apparatuur weten wij in alle gevallen het lek in uw dak op te sporen zonder dat er iets gesloopt hoeft te worden. Vervolgens wordt uw dak op een professionele wijze gerepareerd.

Twijfelt u of het dak vrij is van lekkages? Ook in dit geval kunt u contact opnemen met Holleman Dakdekkers & Loodgieters. Wij rekenen geen voorrijkosten en helpen u uiteraard graag ook al heeft u alleen het vermoeden.

Geen voorrijkosten en gratis offerte

We rekenen nooit voorrijkosten in ons werkgebied en de offerte die we uitbrengen is altijd kosteloos

Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)

We begrijpen dat u graag snel geholpen wilt worden, maar we kunnen u overdag doorgaans direct helpen

Dakreparatie voor een vaste prijs

Bij lekkage rekenen we altijd een vaste prijs voor het totaalpakket van materiaal en arbeid ongeacht de tijd
daklekkage

De oorzaken van een daklekkage

Er zijn verschillende oorzaken voor lekkages aan het dak te bedenken. Sommige oorzaken zijn duidelijker te zien dan de anderen en daarom is het niet altijd makkelijk om het zelf te achterhalen. Bij een plat dak bijvoorbeeld komt een lekkage regelmatig voor, omdat er veel naden in het dak zitten. Als het erg warm is of juist vriest dan zet het materiaal uit of krimpt het. Hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan die zorgen voor een lekkage. Vooral de daken die tien jaar of ouder zijn lopen een groter risico. Het is daarom zeker verstandig om eens in de 15 tot 20 jaar te denken aan een dakvervanging of dakrenovatie.

Ook bij een schuin dak kan er een lekkage ontstaan door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of ouderdom. Verder is een veelvoorkomende oorzaak van en lekkend dak een dichtzittende dakgoot. Als er in dit geval veel neerslag valt dan kan het water niet weg. Het dak wordt te zwaar en daardoor ontstaat er een lekkage aan het dak. Het verwijderen van blad uit uw dakgoot kan u voor een daklekkage behoeden. Ook bij het reinigen van uw dak kunnen wij u helpen. Door de kleine beschadigingen tijdig aan te pakken, kunnen er in de toekomst grotere problemen overzien worden.

Maar ook als de schoorsteenranden om welke reden dan ook beschadigd zijn, kan er snel een lekkage optreden. Schoorstenen zijn juist extra kwetsbaar doordat er veel warmte doorheen gaat, terwijl het buiten ‘s winters koud is. De temperatuurverschillen zijn een aanslag op slecht onderhouden schoorstenen. Hierdoor zou er een barst en lekkage kunnen ontstaan.

Welke gevolgen heeft een daklekkage?

Een daklekkage kan flinke gevolgen hebben. Zeker als u niet tijdig en correct ingrijpt! het meest extreme gevolg is aantasting aan de dakconstructie door houtrot. In dit geval zal het hele dak vervangen moeten worden. Gelukkig zijn in de meeste gevallen de gevolgen minder ingrijpend, maar daarom niet minder vervelend. Een daklekkage kan zorgen voor aangetast behang, vochtige plekken op de muren of vorming van zwammen, schimmel en verkleuringen. Het zou in huis vies en muf kunnen gaan ruiken. Daarnaast heeft het gevolgen voor uw eigen gezondheid als u vatbaar bent voor allergieën. Denk hierbij aan huiduitslag, keelpijn of hoofdpijn. Nog meer reden om tijdig in te grijpen bij een lekkend dak! Wij streven er altijd naar om samen met u de meest effectieve, efficiënte en esthetische oplossing te vinden voor het herstellen van een daklekkage.

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers en Loodgieters?

U bent klant en uw wens is voor ons leidend bij het herstellen van een daklekkage. Als specialist voorzien wij u uiteraard met raad en daad en geven wij u een passend advies bij het verhelpen van de daklekkage. Holleman Dakdekkers en Loodgieters is 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar bij het verhelpen van een daklekkage en spoedklussen.

Voor het opsporen van de lekkage aan uw dak zullen wij altijd een blik op uw dak moeten werpen. Na het inschatten van de schade aan het dak ontvangt u van ons een offerte op maat. Deze offerte is vrijblijvend. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag.

Wij vinden ons niet te groot voor het kleine werk, maar ook niet te klein voor het grote werk. Belangrijk vinden wij zaken als kwaliteit, prijsverhouding en service. Bij ons staat elke klant centraal.

Vanzelfsprekend mag u van ons als full service specialist bij het herstellen van daklekkage ook verwachten dat wij de oude materialen op een nette en milieuvriendelijke wijze afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?