dakbedekking vervangen

De dakbedekking van een dak slijt. Dit komt doorgaans door het weer. Regen, wind, hagel en sneeuw tast de bovenlaag van de dakbedekking aan. Naast het weer zijn ook plantenwortels en mosaangroei een van de oorzaken van een poreus wordend dak. Dit zorg ervoor dat dakbedekking na circa 15 tot 20 jaar vervangen moet worden.

Wanneer moet mijn dakbedekking vervangen worden?

Nu vraagt u zich natuurlijk af ‘Wanneer moet mijn dakbedekking vervangen worden?‘ Dit is afhankelijk van een aantal zaken die u zelf in de gaten kunt houden:

  • – Ziet u scheuren in uw dakbedekking?
  • – Ziet u scheuren in de bitumen bij de dakranden?
  • – Ziet u plooi- en blaarvorming van de dakbedekking of bitumen (er vind onthechting plaats)
  • – Oude reparatieplekken gaan weer kapot

 

 Levensduur

De levensduur van een dak kan uiteraard verlengd worden door bovenstaande symptomen te voorkomen. Dit vereist wel dat u met enige regelmaat (1/2 keer per jaar) het dak schoon veegt, de afvoeren reinigt en kleine plooien en scheuren laat repareren door ons.

Ons laten schoonmaken of vervangen

Wij kunnen uiteraard voor u ook uw dak schoonmaken of afvoer reinigen. Daarnaast vervangen wij graag voor u uw dak wanneer dat nodig is. Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn voor uw dak. Vervolgens maken wij een passende offerte zodat we na de werkzaamheden kunnen zeggen, tot over enkele jaren.

 

Offerte aanvragen

 

Deel dit bericht op Facebook