RTV Utrecht

Zo luidde de titel van het zojuist verschenen artikel van RTV Utrecht die een reportage deed naar aanleiding van het noodweer in de provincie Utrecht.

RTV Utrecht

RTV Utrecht belde ons op voor meer informatie over de drukte na aanleiding van het noodweer van de afgelopen dagen. Martin zelf stond RTV Utrecht te woord over de drukte van de afgelopen dagen en problematiek met de lekkende daken.

Bekijk het artikel met de geluidsfragmenten op de site van RTV Utrecht

Achterstallig onderhoud de oorzaak

Belangrijk gegeven wat naar voren kwam in het korte interview was dat de meeste problemen naar voren komen door achterstallig onderhoud aan het dak. Slecht of achterstallig onderhoud kan onder andere zorgen voor verstoppingen, waardoor het water niet weg kan via de gebruikelijke weg. Dit veroorzaakt bij hevige regenval lekkage, waardoor er water door het dak heen komt en er lekkageplekken op plafond en muren ontstaan.

Goed jaarlijks onderhoud voorkomt problemen

Lekkage kan altijd voorkomen worden door goed jaarlijks onderhoud aan een dak (denk aan dak reinigen / dak schoonmaken). Dit kan iemand zelf doen als men op het dak kan komen, echter is dat niet altijd mogelijk.

Wij kunnen uiteraard voor u ook uw dak schoonmaken of afvoer reinigen. Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs om te kijken welke werkzaamheden voor uw dak nodig zijn en maken wij een passende offerte.

 

Offerte aanvragen

 

Deel dit bericht op Facebook