DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieter Utrecht nodig?

Heeft u een Loodgieter in omgeving Utrecht nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing of een plotselinge lekkage? Dan is onze loodgieter in Utrecht de juiste om het werk aan uit te besteden. In het geval van een lekkage bent u op zoek naar een loodgieter met spoed. Doordat wij ons bevinden in Utrecht zijn we binnen enkele uren op locatie. Tevens zijn we altijd bereikbaar voor noodgevallen omdat we een onze service 12 uur per dag aanbieden. Naast loodgieters spoedklussen zijn wij gespecialiseerd in allerlei loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie tot het oplossen van rioleringsproblemen. Tijdens een verbouwing of renovatie van uw badkamer kunnen wij u uiteraard ook goed helpen met het vervangen van het sanitair en de leidingen. Het oplossen van problemen met de cv-ketel, kraan, geisers, watertanks of toiletten is ook geen enkel probleem! Dus mocht u een loodgieter in Utrecht nodig hebben, schroom u niet om even te bellen of uw gegevens op de website achter te laten.

 

Dakdekker in Utrecht

Heeft u te maken met een daklekkage of zoekt u een bedrijf dat uw dak kan komen repareren? Woont u ook nog eens in omgeving Utrecht? Dan is Holleman Dakdekkers & Loodgieters de snelle en kwalitatieve oplossing! Bij een daklekkage gaat het water overal tussen zitten waardoor constructiedelen kunnen gaan roesten of zelfs rotten. U zal in dit geval snel een dakdekker moeten inhuren om het probleem te verhelpen. U kunt ons ook gerust bellen als u alleen het vermoeden heeft van een daklekkage. Andere klussen waarbij we u vakkundige hulp kunnen bieden zijn bijvoorbeeld:

  • Dakrenovaties: Bij een dakrenovatie worden er bepaalde delen van het dak vervangen, maar niet helemaal. Daarom is het goedkoper dan het hele dak vervangen. De beschadigde delen op de dakbedekking zullen verwijderd worden en opnieuw worden bedekt.
  • Dakvervanging: Eens in de 15 tot 20 jaar is uw dak toe aan een vervanging. Versleten dakbedekking kan namelijk leiden tot lekkages. Voorkom daklekkages door op tijd uw dak te vervangen. Als u twijfelt over een dakvervanging kunt u ons gerust bellen voor een goed advies!
  • Dakgoot: Uw dakgoot is zeer belangrijk om regen, sneeuw en hagel op te vangen zodat dit niet uw gevel beschadigd. Wij kunnen u helpen bij het vervangen van een regenpijp of bijvoorbeeld een zinken dakgoot reparatie.
  • Dakdekken: Ook zijn wij gespecialiseerd in het leggen van een bitumen dakbedekking. Dit materiaal is uitstekend om platte daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of daken van schuren mee te bedekken. Bitumen kan het weer goed aan, is sterk en heeft een lange levensduur.
  • Dakreparatie Utrecht: Het weer zorgt ervoor dat uw dak beschadigd. Laat het op tijd repareren voordat het te laat is! Dakreparaties voorkomen dat u op een later moment het dak moet laten renoveren of geheel vervangen.

 

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers & Loodgieters Utrecht?

Door onze jarenlange ervaring met loodgieterswerk en dakdekken kunnen wij u problemen vakkundig oplossen. Dagelijks zijn wij ruim bereikbaar van 07:00 tot 19:00 uur. Vanuit onze werkplaats in Utrecht kunnen wij in een straal van 20 kilometer snel schakelen voor spoedreparaties. Neem telefonisch contact met ons op via 030 320 0630 voor een exacte aankomsttijd. We denken graag met u mee, rekenen geen voorrijkosten en een offerte aanvragen is geheel gratis.

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?