DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieter in Soest

Onze loodgieters hebben meer dan 50 jaar ervaring en weten dus altijd hoe ze uw problemen snel en goed kunnen verhelpen. Onze loodgieterswerkzaamheden bestaan naast het herstellen van lekkages of verstoppingen uit het verplaatsen van leidingen, aansluiten van was- en vaatmachines en het aanleggen van uw nieuwe badkamer. Kortom: geen loodgieterswerkzaamheid is voor ons te gek.

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Soest? Neem dan snel contact met ons op via 030-320 0630. Krijgt u geen gehoor? Bel dan met 06 – 1 88 8 4366. Bij spoedreparaties streven we er altijd naar om zo snel mogelijk bij u in Soest te zijn. Zo helpen we verdere schade te voorkomen en de geleden schade zo goed mogelijk te herstellen.

 

Dakdekker in Soest

Onze dakdekkers kennen elk dak in de omgeving van Utrecht op hun duimpje. Zo heeft ook uw dak in Soest geen geheimen voor ons. Naast dakdekken helpen we u met problemen aan uw dakgoot, dakreparaties en dakrenovaties. We streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te helpen. Onze service is er dan ook op gericht om u op de beste wijze te helpen voor de beste prijs. Zo willen we uw dak bijvoorbeeld altijd proberen te reparen, in plaats van vervangen. Reparaties zijn namelijk in bijna alle gevallen goedkoper. Ook voor spoedreparaties van bijvoorbeeld uw lekkende dakgoot helpen we u graag en snel.

 

Waarom Holleman Dakdekkers & Loodgieters?

Holleman Dakdekkers & Loodgieters heeft met zijn jarenlange ervaring de kennis en kwaliteit in huis om u altijd op de beste manier tot dienst te zijn. Daarnaast denken we altijd met u mee. Zo repareren we uw dak voor een vaste prijs en rekenen we geen voorrijkosten als we naar Soest komen. Ook zijn onze offerteaanvragen gratis.

Dagelijks zijn we tussen 07.00 en 19.00 uur bereikbaar, waardoor we overdag eigenlijk altijd langs kunnen komen. Zoekt u buiten deze tijden contact met ons, reageren we altijd binnen 24 uur en proberen we uw problemen met een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak binnen no-time te verhelpen.

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?