DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieter in Nieuwegein

Onze vakkundige loodgieters helpen graag met diverse loodgieterswerkzaamheden bij u in Nieuwegein. Geen lekkage of verstopping kent een geheim voor onze professionals. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en verplaatsen van leidingen, sluiten we graag uw wasmachine of vaatmachine aan en helpen we met het bouwen van uw badkamer. Eigenlijk bent u voor alle loodgieterswerkzaamheden in Nieuwegein bij ons aan het juiste adres.

Zeker wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft, komen wij snel in actie. Niets is vervelender dan een plotseling lekkende leiding. Met onze spoedreparaties zijn de problemen gelukkig snel weer verholpen. Wanneer u ons belt zijn we zo snel mogelijk bij u in Nieuwegein.

 

Dakdekker in Nieuwegein

Zoekt u een dakdekker in de buurt van Nieuwegein? Dan moet u bij Holleman Dakdekkers & Loodgieters zijn. Onze dakdekkers helpen u bij diverse dakwerkzaamheden. Zo helpen we u met spoed wanneer u last heeft van een daklekkage of een kapotte dakgoot. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in alle soorten dakrenovaties of dakreparaties. Wij streven er altijd naar om u op de beste manier te helpen, zowel voor uw dak als voor uw portemonnee. Zo zullen we altijd proberen uw dak te repareren, omdat dit goedkoper is dan een volledig dak vervangen (al zijn we daar ook heel goed in).

 

Waarom u in Nieuwegein kiest voor Holleman Dakdekkers & Loodgieters

Zoekt u een loodgieter of dakdekker in Nieuwegein, kies dan altijd voor Holleman Dakdekkers & Loodgieters. We hebben meer dan  50 jaar ervaring op het gebied van loodgieterswerkzaamheden en dakdekken. Daarnaast denken we altijd met u mee. Zo rekenen we nooit voorrijkosten in Nieuwegein en is ook de offerte die we opstellen helemaal gratis. Overdag zijn we altijd zo snel mogelijk bij u, zowel doordeweeks als in het weekend! Tussen 7.00 uur en 19.00 uur zijn we altijd beschikbaar voor u via telefoonnummer 030 – 320 0630, anders nemen we binnen 24 uur contact met u op. Zo heeft u altijd heel snel een dakdekker of loodgieter voor uw deur in Nieuwegein!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?