DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieters in Zeist

Holleman heeft al meer dan 50 jaar ervaring met diverse loodgieterswerkzaamheden. Geen enkele klus is ons te gek. Zo helpen we u graag met het herstellen lekkages of verstoppingen, maar installeren we ook uw nieuwe sanitair, cv-ketel, geisers, verwarmings- en koelelementen. Met spoedklussen kunnen onze loodgieters snel bij u in Zeist zijn. Lekkages komen namelijk nooit op een goed moment en moeten daarom zo snel mogelijk verholpen worden. Bel voor een spoedreparatie naar het bovenstaande nummer. Bij geen gehoor kunt bellen naar 06- 45 303 686.

 

Dakdekkers in Zeist

Ook als u een dakdekker zoekt bent u bij Holleman aan het juiste adres! Zou u graag uw dak willen renoveren, vervangen, dekken of heeft u te maken met een daklekkage? Aarzel niet en bel ons op! Wij denken met u mee en proberen u zo goed mogelijk te helpen voor zowel uw dak als portemonnee. Bel ons ook gerust als u alleen al het vermoeden heeft dat uw dak toe is aan vervanging of renovatie. Stuur dan een mail naar info@hollemandak.nl met foto’s van de situatie zodat wij dit op afstand kunnen beoordelen. Alle klussen waarbij we u graag tot dienst zijn het volgende:

  • Dakreparatie: Is uw dak beschadigd door slechte weersomstandigheden? Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden! Dakdekkersbedrijf Holleman helpt u graag in Zeist en omgeving!
  • Daklekkage: Bij een daklekkage gaat het water over tussen zitten. Hierdoor kunnen delen gaan roesten of zelfs rotten. Wacht niet langer en bel ons direct! Bij het repareren van de daklekkage maken we gebruik van verschillende materialen zoals: lood, zink, bitumen of kunststof.
  • Dakgoot: Een dakgoot is ontzettend belangrijk om uw gevel te beschermen tegen diverse weersinvloeden. Daarom moet deze altijd in goede staat zijn. Wij kunnen u helpen met het herstellen van schade aan uw dakgoot en regenpijp.
  • Dakdekken: Wij zijn gespecialiseerd in dakdekken met bitumen. Dit is sterk materiaal en heeft een lange levensduur wat het super geschikt maakt voor platte daken. Denk bijvoorbeeld aan een dak van een schuur, aanbouw, veranda of dakkapel.
  • Dakvervanging: Eens in de 15 tot 20 jaar is een dak toe aan vervanging. Doe dit op tijd en voorkom lekkages! Twijfelt u of u het hele dag wilt vervangen? Vraag ons dan om vrijblijvend advies.
  • Dakrenovatie: Soms is het hele dak vervangen niet nodig, maar moeten zwakken delen hersteld worden. In plaats van het dak vervangen wordt het dak gerenoveerd. Doordat alleen de beschadigde plekken herstelt worden bent u goedkoper uit dan bij een dakvervanging.

 

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers en Loodgieters?

Door onze ervaring kent geen enkele situatie geheimen voor ons. Daardoor lossen we iedere dakdekkers- of loodgieters klus snel voor u op. Dat kunnen we garanderen! We gaan pas weg als alles naar wens is. Daarnaast staat u nooit voor verrassingen doordat we werken met vaste prijzen. Ook rekenen we geen voorrijkosten als we naar Zeist rijden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag online vrijblijvend een offerte aan!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?