DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Dakdekkers in Woerden

Heeft u te maken met een daklekkage, kapotte dakgoot of is uw dak toe aan vervanging/ renovatie? Woont u ook nog eens in omgeving Woerden? Dan is Holleman Dakdekkers en Loodgieters de snelle en kwalitatieve oplossing! We streven ernaar om u op een goede manier te helpen zowel voor uw dak als portemonnee. Bel ons ook gerust als u alleen het vermoeden heeft dat u dak toe is aan een opknapbeurt of mail ons foto’s zodat wij de situatie op afstand kunnen beoordelen. De klussen waarbij we u goed van dienst kunnen zijn het volgende:

  • Dakvervanging: Een dak moet eens in de 15 tot 20 jaar vervangen worden. Versleten dakbedekking kan namelijk leiden tot lekkages. Voorkom lekkages en vervang uw dak op tijd!
  • Dakrenovaties: In plaats van het hele dak vervangen kunt u ook kiezen voor een dakrenovatie. Hier wordt niet het hele dak vervangen, maar alleen delen daarvan. Daarom is een dakrenovatie ook veel goedkoper.
  • Dakgoot: De dakgoot is zeer belangrijk om uw gevel te beschermen tegen diverse weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw. Wij kunnen u helpen bij het vervangen van een regenpijp of bijvoorbeeld een zinken dakgoot reparatie.
  • Dakdekken: Verder zijn wij gespecialiseerd in het leggen van een bitumen dakbedekking. Bitumen is uitstekend materiaal voor platte daken zoals een veranda of dakkapel. Het materiaal kan het weer goed aan, is sterk en heeft een lange levensduur.
  • Dakreparatie Woerden: Is uw dak beschadigd door slechte weersomstandigheden? Laat het snel repareren voordat het te laat is! Wij helpen u graag in omgeving Woerden.

 

Loodgieters in Woerden

Ook voor diverse loodgieterswerkzaamheden bent u bij Holleman dakdekkers en loodgieters aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring in allerlei soorten klussen. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van de cv ketel, aansluiten van de wasmachine als het verhelpen van lekkages tot aan de verbouwing van uw badkamer. Ook in geval van spoed kunnen onze loodgieters snel bij u in Woerden zijn. In het geval van een lekkage wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met ons!

 

Waarom is Holleman dakdekkers en loodgieters de beste keus?

Door meer dan 50 jaar ervaring met loodgieterswerk en dakdekken kunnen wij uw probleem vakkundig oplossen. Graag denken wij met u mee en u weet altijd waar u aan toe bent. Zo rekenen we geen voorrijkosten als we naar Woerden rijden en werken we met een vaste prijs. Schroom u niet om vrijblijvend advies aan te vragen door het probleem of de situatie te fotograferen en te mailen naar info@hollemandak.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om online een gratis offerte aan te vragen.

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?