DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Dakdekker in Vianen

Binnen Holleman hebben we meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van dakdekken. In de regio Utrecht hebben we feitelijk elk dak wel eens gezien, zo ook in Vianen.

We helpen u graag wanneer u een spoedreparatie (bijvoorbeeld bij daklekkage of schade aan uw dakgoot) nodig heeft, maar bieden net zo lief vrijblijvend advies bij twijfel over dakschade. Zo kunt u ons een mailtje sturen met foto’s van uw dak. Daar kunnen we vaak al snel genoeg zien of uw dak reparatie behoeft. Wees zeker niet bang om dit te doen, want voorkomen is beter dan genezen. Als u schade te lang laat zitten, bestaat de kans dat het dak op een gegeven moment gerenoveerd of zelfs vervangen moet worden. Hier zijn we bij Hollemandak uiteraard ook gespecialiseerd in, maar het is voor uw portemonnee nu eenmaal een stuk voordeliger om te reparen.

 

Loodgieter in Vianen

Onze loodgieters helpen u ook graag in Vianen. Met onze rijke ervaring en expertise bij loodgieterswerkzaamheden is geen enkele klus voor ons te gek. Zo helpen we u met leidingen ontstoppen, wasmachines en vaatmachines aansluiten, badkamers aanleggen en nog veel meer. We streven altijd naar de beste kwaliteit, zonder dat u direct een smak geld kwijt bent. Daarnaast leveren we uw woning in Vianen altijd weer netjes op. Dat houdt in dat we alles netjes opruimen en ook uw oude materialen meenemen en op de juiste manier verwerken.

 

Waarom kiezen voor Hollemandak Dakdekkers & Loodgieters?

Zoals we hopelijk duidelijk hebben gemaakt, denken we graag met u mee. We begrijpen dat er niets vervelender is dan een plotselinge lekkage of schade aan uw dak. Daarom zijn we dagelijks tussen 07.00 en 19.00 uur bereikbaar. Daarnaast rekenen we nooit voorrijkosten en hoeft u ook niet te betalen voor de offerte die we uitbrengen. Met onze vaste prijs weet u altijd waar u aan toe bent, en we gaan pas weg als alles naar uw wens is!

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of juist met spoed in contact komen met ons? Bel dan naar 030 320 0630 of – als u geen gehoor krijgt – 06 – 1 88 8 4366. Mailen kan natuurlijk ook: info@hollemandak.nl

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?