DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieter nodig in Maarssen?

Heeft u snel een loodgieter nodig voor een lekkage of bijvoorbeeld voor een verbouwing van de badkamer in Maarssen? Dan zijn onze professionele loodgieters de juiste om de klus aan uit te besteden. In het geval van een lekkage bent u op zoek naar een loodgieter met spoed. Doordat onze werkplaats gevestigd is in Utrecht zijn we binnen enkele uren bij u op locatie. Bij ons staat u nooit voor verrassingen, want wij bieden een vaste prijs voor het herstellen van lekkages ongeacht de tijd. De loodgieter gaat pas weg als het probleem verholpen is. Naast spoedklussen zijn wij gespecialiseerd in een hele hoop andere loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van de verwarmingsinstallatie tot het oplossen van rioleringsproblemen. Ook is het oplossen van problemen met geisers, cv-ketel, watertanks of toiletten geen enkel probleem!

 

Dakdekker in Maarssen

Zoekt u een bedrijf om uw dak te laten repareren of heeft u te maken met een daklekkage? Woont u ook nog eens in omgeving Maarssen? Dan is Holleman Dakdekkers & Loodgieters de snelle en kwalitatieve oplossing! We streven ernaar om u op de beste manier te helpen, zowel voor uw dak als uw portemonnee. U kunt ons ook gerust bellen als u alleen het vermoeden heeft dat uw dak gerepareerd moet worden of stuur een mailtje met foto’s zodat wij de situatie op afstand kunnen beoordelen. Andere klussen waarbij we u vakkundige hulp kunnen bieden zijn bijvoorbeeld:

  • Dakrenovaties: Een dakrenovatie is zeker een stuk goedkoper dan het hele dak vervangen. Hierbij kijken we naar de beschadigde plekken op de dakbedekking en die zullen we vervangen met hetzelfde materiaal.
  • Dakvervanging: In dit geval zal uw hele dak vervangen worden. Eens in de 15 tot 20 jaar is het nodig om uw dak te vervangen om lekkages te voorkomen. Twijfelt u om het hele dak te vervangen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.
  • Dakdekken: Wij zijn gespecialiseerd in dakdekken met bitumen. Dit materiaal is uitstekend om platte daken mee te bedekken doordat het stevig is en een lange levensduur heeft. Denk hierbij aan het dak van een schuur, aanbouw, veranda’s of dakkapellen.
  • Dakgoot: Een dakgoot is essentieel om uw gevel te beschermen tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Daarom moet deze altijd in goede staat zijn. Wij kunnen u helpen bij het vervangen van een dakgoot of schade aan uw regenpijp herstellen.
  • Dakreparatie Maarssen: Is uw dak beschadigd door de slechte weersomstandigheden? Laat het snel repareren voordat het te laat is! Dakdekkersbedrijf Holleman helpt u graag in omgeving Maarssen!

 

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers en Loodgieters?

Door meer dan 50 jaar ervaring met loodgieterswerk en dakdekken kunnen wij uw problemen vakkundig oplossen. Wij denken graag met u mee. Zo komt u niet voor verwachtingen te staan doordat wij werken met een vaste prijs en tevens rekenen we geen voorrijkosten als we naar Maarssen rijden. U kunt ons om vrijblijvend advies vragen door het probleem of de situatie te fotograferen en te mailen naar info@hollemandak.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om online een gratis offerte aan te vragen!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?