DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Dakdekkers in IJsselstein

De dakdekkers van Holleman hebben ruime ervaring met alle soorten problemen met uw dak. Uiteraard kent geen enkel dak nog geheimen voor ons, waardoor we uw dak in IJsselstein altijd netjes kunnen dekken. Daarnaast helpen we problemen aan uw dakgoot op te lossen, lekkages verhelpen en gehavende daken repareren. We zijn ook heel goed in complete dakrenovaties, al voeren we die liever niet uit. Voor uw portemonnee is het namelijk een stuk voordeliger om te repareren!

Ook helpen we u bij het repareren of herstellen van uw dakgoot. Deze wordt namelijk nogal eens vergeten, maar de dakgoot is essentieel om uw gevel te herstellen. Wanneer een dakgoot niet in goede staat is, hebben weersomstandigheden als regen, hagel en sneeuw vrij spel om uw gevel aan te tasten. Door de dakgoot regelmatig te controleren en zonodig te herstellen, voorkomt u deze problemen. Dit doen we bij Hollemandak uiteraard graag voor u.

 

Loodgieters in IJsselstein

Ook voor loodgieters ben je bij Holleman aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring in alle soorten loodgieterswerkzaamheden: van het aansluiten van uw wasmachine tot het oplossen van problemen aan uw cv-ketel en van het verhelpen van lekkages tot het aanleggen van uw gloednieuwe badkamer. Ook onze loodgieters kunnen bij spoed snel bij uw woning in IJsselstein zijn. Lekkages komen namelijk nooit op een lekker moment en moeten gewoon zo snel mogelijk verholpen worden. Neem daarom snel contact op met Hollemandak!

 

Waarom is Holleman Dakdekkers en Loodgieters de beste keus?

Door onze ervaring kent geen enkele situatie nog geheimen voor ons. Daardoor lossen we elke dakdekkers- of loodgietersklus binnen no-time voor u op. Dat kunnen we garanderen! We gaan pas weg als alles naar wens is en we werken met vaste prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast doen we niet aan voorrijkosten en zijn onze offertes ook helemaal gratis. We geven u dan ook graag eens vrijblijvend advies.

Voor spoedoperaties zijn we zo lang mogelijk open. Dagelijks (ook in het weekend!) zijn we van 07.00 tot 19.00 uur bereikbaar, ook bij u in IJsselstein!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?