DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieter nodig in Houten?

Holleman heeft meer dan 50 jaar ervaring in diverse loodgieters klussen. Daarom weten onze mensen als geen ander hoe zij het probleem bij u thuis snel en vakkundig moeten oplossen. Onze loodgieterswerkzaamheden bestaan naast het herstellen van lekkages of verstoppingen ook bijvoorbeeld uit het installeren van bijvoorbeeld het sanitair, cv-ketel, geisers, verwarmings- en koelelementen.

Heeft u een loodgieter nodig met spoed in Woerden? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen via het bovenstaande nummer. Bij geen gehoor kunt u bellen naar 06-45 303 686. Wij streven ernaar om bij spoedreparaties zo snel mogelijk bij u te zijn. Zo proberen we verdere schade te voorkomen en de aanwezige schade zo goed mogelijk te herstellen.

 

Dakdekker in Houten

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw dak te laten repareren, renoveren of heeft u te maken met een daklekkage? Holleman Dakdekkers en Loodgieters helpt u graag in omgeving Houten. Wij denken met u mee en proberen u zo goed mogelijk te helpen voor zowel uw dak als portemonnee. Ook kunt u ons gerust bellen als u alleen al het vermoeden heeft dat uw dak toe is aan vervanging of renovatie. Stuur dan een mail naar info@hollemandak.nl met foto’s van de situatie zodat wij dit op afstand kunnen beoordelen. Alle klussen waarbij we u graag helpen zijn het volgende:

  • Dakreparatie Houten: Is uw dak beschadigd door de slechte weersomstandigheden? Aarzel niet en laat het snel repareren voordat het te laat is! Dakdekkersbedrijf Holleman helpt u graag in Houten en omgeving.
  • Daklekkage: Bij een daklekkage gaat het water overal tussen zitten. Hierdoor kunnen delen gaan roesten of zelfs rotten. Aarzel niet en bel ons direct! Bij het herstellen van de daklekkage maken wij gebruik van verschillende materialen zoals: zink, lood, kunststof of bitumen.
  • Dakgoot: De dakgoot is ontzettend belangrijk en helpt uw gevel te beschermen tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Daarom moet deze altijd in goede staat zijn. Wij kunnen u helpen met het herstellen van schade aan de regenpijp en dakgoot.
  • Dakdekken: Verder zijn wij gespecialiseerd in dakdekken met bitumen. Dit materiaal heeft een lange levensduur, is super stevig en daarom ideale dakbedekking voor platte daken. Laat ons u helpen bij het dakdekken van uw schuur, aanbouw, veranda of dakkapel.
  • Dakvervanging: Eens in de 15 tot 20 jaar is uw dak toe aan vervanging om lekkages te voorkomen. Twijfelt u of u het hele dak wilt vervangen? Vraag ons om vrijblijvend advies.
  • Dakrenovatie: Soms het hele dak vervangen niet nodig, maar moeten zwakke delen vervangen worden. In dat geval spreken we van een dakrenovatie. Doordat alleen de beschadigde plekken herstelt worden bent u goedkoper uit dan bij een dakvervanging.

 

Waarom kiezen voor Holleman Dakdekkers en Loodgieters?

Holleman Dakdekkers en Loodgieters denkt graag met u mee. Zo staat u niet voor verrassingen doordat wij altijd werken met een vaste prijs. Tevens rekenen we geen voorrijkosten als we naar Houten rijden. Door jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kwaliteit in huis om u op de beste manier van dienst te zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?