DAKLEKKAGE? Bel 06 – 1 88 8 4366 Sirene

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Dakdekkers in Bilthoven

Holleman Dakdekker & Loodgieters heeft al ruim een halve eeuw ervaring met dakdekken in Utrecht en omgeving. Zo is de kans enorm dat ook uw dak in Bilthoven geen geheimen kent voor ons. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in de volgende klussen:

  • Dakrenovaties: Dakrenovaties zijn vaak een stuk goedkoper dan een complete vervanging, omdat we alleen de kapotte delen herstellen. Daarom raden we u aan om uw dak regelmatig te controleren op kapotte delen. Bij twijfel kunt u ons altijd een paar foto’s mailen, dan zien we direct of we in actie moeten komen.
  • Dakvervanging: Soms kunt u er gewoonweg niet omheen. Eens in de 15 tot 20 jaar is uw dak al toe aan vervanging. Na deze periode is de kans op lekkages een stuk groter. Wilt u uw dak laten vervangen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee en maken zo nodig kosteloos een offerte voor u. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!
  • Dakgoot: Het is belangrijk om uw dakgoot goed te controleren. Wanneer er schade ontstaat is de kans groot dat bij slecht weer uw gevel wordt aangetast .Wij helpen u graag bij het vervangen van een regenpijp of het schoonmaken van uw dakgoot.
  • Dakdekken: Onze dakdekkers weten precies welk soort dakbedekking het beste is voor uw dak. Zo werken we veel met bitumen, een kwalitatief oerdegelijk materiaal. Met dit soort dakbedekking is uw dak de komende decennia beschermd tegen alle soorten weersomstandigheden.
  • Dakreparaties: Wanneer een dak niet of niet goed onderhouden is, bestaat de kans dat er schade ontstaat. Dit kunt u zien wanneer er bijvoorbeeld scheuren ontstaan in de dakbedekking of aan de randen. Gelukkig kunnen we dit altijd nog goed repareren, waardoor u verdere schade aan uw dak voorkomt. Wanneer niet op tijd wordt ingegrepen bestaat de kans dat uw complete dak vervangen moet worden, wat een veel duurdere grap is.

 

Loodgieters in Bilthoven

Onze loodgieters helpen u bij verschillende klussen. Of u nu met spoed een loodgieter nodig heeft, uw leidingen wilt verleggen of een compleet nieuwe badkamer wilt laten bouwen. Bij Holleman voeren we alle loodgieterswerkzaamheden uit met een lach. Daarnaast garanderen we de beste kwaliteit voor de beste prijs. Uiteraard maken we alles na afloop netjes schoon en zorgen we dat u ook geen last heeft van uw oude materialen.

 

Wat Holleman Dakdekker & Loodgieters u te bieden heeft

Hopelijk heeft u al door dat we uw wensen het allerbelangrijkste vinden. Dat betekent dat we altijd met u meedenken. Dit uit zich niet alleen in onze gratis uitgebrachte offertes of het feit dat we nooit voorrijkosten rekenen, maar bijvoorbeeld ook in dat we altijd werken met een vaste prijs. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op! We zijn elke dag tussen 07.00 uur en 19.00 uur beschikbaar. Wanneer u ons buiten deze uren contacteert, zorgen we er altijd voor dat u binnen 24 uur van ons hoort. Dat is het gemak van Holleman Dakdekker & Loodgieters!

Onze tevreden klanten

Ook via Google Reviews laten onze klanten hun ervaringen met ons werk weten en scoren wij momenteel 4,6 van de 5 sterren!

Review sterren

We hadden te maken met een kleine lekkage aan het dak. De mannen van Holleman kwamen de volgende ochtend meteen langs en konden het probleem snel verhelpen.
Vriendelijk en correct.

Jara - Omgeving Utrecht

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Martin. Ons platte dak moest helemaal opnieuw voorzien worden van dakbedekking, lood- en zinkwerk. Snelle levering, kwaliteit is goed en aan het einde alles netjes opgeruimd. Toppers!

Mark - Omgeving Utrecht

Wilt u een offerte ontvangen?

We maken graag kosteloos een passende offerte voor u aan de hand van uw situatie

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u spoed of wilt u even contact?

Bel spoed service

06 – 18 88 43 66
Geen voorrijkosten en gratis offerte
Op werkdagen ruim bereikbaar (06.30 - 20.00 uur)
Dakreparatie voor een vaste prijs

Vraag hier uw offerte aan

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk informatie te geven, zodat wij een goed beeld hebben van uw situatie.

Heeft het spoed?